Recensioner

5
Baserat på 8 recensioner
Carin W (UK)
Nice week

Nice villa in very good condition. Had a nice holiday with shopping and golf. Many good restaurants nearby.

Familj utan barn  |  Besöksdatum 12/2018

Stefan (Sweden)
Trevlig golfresa

Fräscht och trevligt boende med kanonläge precis vid golfbanan. Terrassen är stor och härlig utan insyn, men med utsikt över hela golfbanan.

Grupp  |  Rental Type  |  Besöksdatum 10/2018

Michel (UK)
Good stay!

Lovely, comfortable villa with a pool just outside the front door. Thank you for a wonderful week.

Grupp  |  Besöksdatum 5/2018

Viktor (Sweden)
Bekvämt och vackert hus

Vi hade en underbar vecka i huset. Bor bekvämt med sköna sängar och gott om plats med alla sovrum. Nära till flera golfbanor som absolut ska upplevas om man är golfare. Nära till det mesta och en förvånansvärt välsorterad närbutik i närheten med mycket god mat för grillkvällar ute på terassen. Vi hade en toppenvecka och kommer komma tillbaka.

Grupp  |  Besöksdatum 1/2018

Johan (Sweden)
Nyår

Vi bodde en vecka över nyår i Henriks hus i Villamartin. Huset ligger väldigt naturskönt vid golfbanan, ett perfekt läge för en inbiten golfare. Henrik var en perfekt värd och vi kände oss mycket välkomna, så fort vi hunnit installera oss så blev vi kontaktade för att kolla att allt fungerade och att vi var nöjda. Huset är vädigt bra utrustat och man bor utan vidare 6-8 personer utan att man känner sig trångbodd. I området så finns det bra affärer och trevliga restauranger på gångavstånd. Om man har tillgång till bil så är det nära till ett stortköpcenter som är värt ett besök, vi gjorde också ett par utflykter till Torreveija och även söder ut mot Los Alcarzares, La Manga och fyren i Cabo de Palos. Alla dessa platser är klart värda att brsöka om man har möjligheten. Vi rekommenderar verkligen huset.

Familj med små barn  |  Rental Type  |  Besöksdatum 12/2017

Malin G (Sweden)
Jättebra!

Vi trivdes jättebra både i huset och området. Lätt att vara där med barn. Två fina pooler att bada i och nära till både restauranger och mataffär.

Familj med små barn  |  Besöksdatum 7/2017

Kjartan (Iceland)
Takk

Frábær staðsetning fyrir þann sem vill golfa á Spáni. Margir góðir vellir innan við 30 mínútur frá þessari staðsetningu. Allt í lýsingu eignarinnar stóðst og eigandinn góður í samskiptum og mjög hjálpsamur.

Ej specificerat  |  Besöksdatum 10/2016

Ingela (Sweden)
Bra semesterhus

Vi blev mycket väl mottagna Huset och omgivningarna motsvarade våra förväntningar Vi bodde 7 personer i huset vilket fungerade väl , ett prisvärt boende

Familj med små barn  |  Rental Type  |  Besöksdatum 4/2016

Laddar...
Ojsan!
Du kör en webbläsare vi inte stöder helt. Vänligen uppgradera den för en bättre upplevelse.
Vår webbplats fungerar bäst med Google Chrome.
Så uppgraderar du webbläsaren